چهارشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸
۰ نفر

روسیه شرکت زوم را به دلیل نقض قوانین، به پرداخت جریمه‌ای یک میلیون دلاری محکوم کرد.

زوم

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز، یک دادگاه در روسیه شرکت ارتباطات ویدئویی زوم (Zoom) را به دلیل عدم رعایت قوانین مربوط به فعالیت نهادهای خارجی در فضای اینترنت این کشور، به پرداخت جریمه‌ای معادل ۷۹.۶ میلیون روبل (حدود ۹۶۵ هزار دلار) محکوم کرد.

بر اساس بیانیه رسمی خدمات مطبوعاتی دادگاه‌های مسکو که روز سه‌شنبه منتشر شد، این جریمه به دلیل تخلف زوم از الزامات قانونی مربوط به شرکت‌های خارجی فعال در زیرساخت‌های اینترنتی روسیه صادر شده است.

بیشتر بخوانیم:

روسیه طی سال‌های اخیر فشارها بر شرکت‌های فناوری خارجی را افزایش داده و قوانینی را به اجرا گذاشته که بر اساس آن، این شرکت‌ها ملزم به ذخیره اطلاعات کاربران روسی در داخل کشور، تأسیس دفاتر نمایندگی و رعایت چارچوب‌های قانونی خاص هستند. شرکت‌هایی که این مقررات را رعایت نکنند، ممکن است با جریمه، مسدودسازی یا محدودیت‌های دیگر مواجه شوند.

زوم هنوز واکنشی نسبت به این موضوع نشان نداده است.

کد خبر 967135
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فناوری‌

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha